Cursus Hondentrainer

De Cursus Hondentrainer kan bij ons door iedereen worden gevolgd. Lesgeven aan eigenaren van honden en puppy’s is een verantwoordelijke bezigheid; eentje waar veel kennis en vooral veel praktijkervaring voor nodig is.

Cursus Hondentrainer (start ma 7 april 2014)

  • Start datum maandag 07 april 2014
  • Tijd 10.30 - 16.00 uur
  • Totale duur 2 weken
  • Aantal plekken 4
€ 295,00 Nu inschrijven

De Cursus Hondentrainer

Hondentraining Yvonne van der Meer biedt een praktijkgerichte Cursus Hondentrainer voor mensen die meer met honden willen doen. Door theorie met heel veel praktijkopdrachten te combineren zult u snel in staat zijn om, onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs, zelf aan de slag te gaan.

Na ruim twintig jaar ervaring opgedaan te hebben in de wereld van o.a. de hondenwetenschap, de training van honden en de omgang van mens met de hond biedt Hondentraining Yvonne van der Meer de cursus Hondentrainer. Voor iedereen die met honden werkt, vanuit hobby of werk, is het van groot belang over een goede basiskennis te beschikken. Leer de houding en het gedrag van de hond te lezen, waar moet men aan denken bij de opvoeding en training, wat is de functie van spel en met welke regels moet rekening gehouden worden? Dit zijn willekeurige onderwerpen die tijdens de cursus Hondentrainer aan bod zullen komen.

“Mijn kennis en ervaring wil ik graag in de Cursus Hondentrainer aan gemotiveerde en enthousiaste mensen overdragen”, aldus Yvonne.

Opbouw van de Cursus Hondentrainer

De Cursus Hondentrainer is opgebouwd uit vier modules. In de ochtend komt de theorie aan de orde en ’s middags ga je de opgedane kennis toetsen in de praktijk. Op de hondenschool van Yvonne van der Meer komen wekelijks meer dan 100 honden trainen, alle met zeer uiteenlopende gedragingen. Hierdoor kan Hondentrainingen de cursisten een op maat gemaakt praktijkgedeelte aanbieden. Module 1 richt zich bijvoorbeeld op de leergedrag bij honden. Na afronding van de vier modules kunnen de cursisten zelfstandig puppy’s en honden trainen.

De opleiding wordt aangeboden in vier modules; Module 1 - Leergedrag bij honden en Module 2 – Hoe leer ik verantwoord trainen met een hond beslaan twee lesdagen van 10:30 – 16:00 uur, Module 3 – Praktijkcursus Hondentrainer wordt in vijf lesdagen behandeld. Module 4 behandelt de start van uw eigen franchise hondenschool.

Aan het einde van een iedere module wordt een examen afgenomen.

De lesstof is erg praktijkgericht; een vooropleiding is daarom niet nodig!!

Start Cursus Hondentrainer kan per module betaald worden!!

Module 1 april2014 10:30-16:00 € 295,=
Module 2 april 2014 10:30-16:00 € 295,=
Module 3 april 2014 10:30-16:00 € 595,=
Module 4 mei 2014 10.00-12.00 €     0,=  dagdeel

Inschrijven voor deze cursus Hondeninstructeur kan via ons inschrijfformulier.
De kosten per module zijn inclusief lesmateriaal, koffie, thee, een uitgebreide lunch alsmede het examen waarmee iedere module wordt afgerond.

Betaling van het cursusgeld dient te geschieden uiterlijk een week voor aanvang van de module onder vermelding van naam en module nummer. Overschrijving dient te geschieden op bankrekeningnummer NL 12 INGB 0004103001 t.n.v. Hondentraining Yvonne van der Meer.

De cursussen en examens vinden plaats bij Hondentraining Yvonne van der Meer, Jan Glijnisweg 18A, 1703 RL te Heerhugowaard.

Workshops

Tevens heeft Hondentraining Yvonne van der Meer diverse workshops in haar pakket waarmee de cursisten hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Er bestaat een diversiteit aan workshops zoals Kinderen & Honden, diverse hondensport workshops, speuren.

Hondeninstructeur worden

Ben je hondeninstructeur of wil je dat worden, dan kun je bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer terecht voor de Cursus Hondentrainer en nascholing. Hondentraining Yvonne van der Meer biedt praktijkgerichte cursussen voor aankomende, gemotiveerde hondeninstructeurs.

Kenmerkend voor Hondentraining Yvonne van der Meer:

  • een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering
  • diverse trainingen voor iedere pup, volwassen hond, ook  voor kleine hondenrassen
  • een groot aanbod aan diverse trainingen, sport en spel
  • onze trainingslocaties zijn binnen en verwarmd
  • het gebruik van veel verschillende methodieken waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen
  • gespecialiseerd in kinderen en honden, gedrag honden en Privé hondentraining

Voor uw vragen kunt u eveneens terecht op onze pagina Facebook Hondentrainingen.
En kijk ook eens naar mijn blog op Huisdierenbox.nl.

 

~~

Klik op bovenstaande button: Hondentrainingen is winnaar bij Allebedrijven.nl!

Vriendenloterij: steun Teamhond voor kinderen met autisme

Aangesloten

Hondentraining Yvonne van der Meer is aangesloten bij

Hondentraining Facebook

Copyright 2014 | Hondentrainingen.nl

Woeflijn

Vragen over honden, hondenrassen, gedrag, trainingen,
workshops of bent u gewoon nieuwsgierig?
Bel dan de woeflijn

06 53 21 51 80

Contact

Tevens onze trainingslocatie binnen
Jan Glijnisweg 18A
1703 RL Heerhugowaard

info@hondentrainingen.nl

Linkpartners Hondentrainingen

Wilt u ook een link plaatsen op onze website wij vragen hierover een backlink terug. Mocht u willen adverteren op onze website vraag dan naar onze mogelijkheden.

info@hondentrainingen.nl