Dog Lovers Golddog lovers gold

Dog Lovers Gold is een glutenvrije brok met als hoofdbestanddeel vlees of vlees en vis, zonder vulmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen. Rijst zorgt in de standaardbrok voor het benodigde zetmeel. De passion brok, voor pups of zeer actieve honden, is zelfs helemaal graanvrij. Hierin zorgt aardappel voor het benodigde zetmeel. Overigens is dit voer ook voor katten verkrijgbaar.

Hondentrainingen in Heerhugowaard is verkooppunt van Dog Lovers Gold.

Dog Lovers Gold 100% Complete en uitgebalanceerde voeding voor honden van alle leeftijden.
Licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. DLG bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. Hypoallergeen en glutenvrij.

 • Lamsvleesmeel, Kippenvleesmeel, Zalm en gedroogde Eieren voor een
  uitstekend aminozuren patroon
 • Gèèn Maïs, Tarwe of Soja, Gèèn vulstoffen!
 • Hypoallergeen en glutenvrije rijst. Perfect voor gevoelige honden
 • Geselecteerde Groenten en Fruit
 • Pure zalmolie, Kippenvet en Lijnzaad voor optimale Omega 3 & 6 vetzuren,
  EPA/DHA voor soepele gewrichten, glanzende vacht en gezonde huidconditie
 • Probiotica, Prebiotica and Chelated Mineralen om een sterk immuunsysteem
  te bevorderen, maag- en darmproblemen te verminderen en een gezonde
  balans van bacteriën
 • Holistische formule voor Alle Leeftijden; Puppy’s, volwassen en oudere honden
 • Gèèn chemische kleurstoffen of houdbaarheidsstoffen
 • Op volledig Natuurlijke wijze geconserveerd met antioxidant op basis van
  rozemarijn, Vitamine E en Vitamine C
 • Uitstekende verteerbaarheid
 • Zeer smakelijk – Honden zijn er gek op!

Voeding-formules zijn niet alleen heel gezond voor uw hond of kat maar door een scherpe prijsstelling ook nog eens aanmerkelijk goedkoper dan ieder ander enigszins kwalitatief vergelijkbaar merk.

Het predicaat: ´Puppy, Junior of Performance voer` wekt de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere voedingsbehoeften hebben,… dit is onjuist! Dit is alleen een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar.

Er is, behalve voor een hond of kat met een medisch probleem, geen enkele noodzaak om op basis van leeftijd of ras voor een ander voer met slechts een minuscuul andere verhouding te kiezen. Dit geldt voor zowel opgroeiende als volwassen dieren!
Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau heeft uw hond of kat behoefte aan MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee zijn volledig energiebehoefte.

Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig glanzende vacht en uitstekende conditie…  alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op!

Wie wil variëren doet er goed aan om af en toe een stuk vuile pens of een rauw bot met vleesresten van de slager te voeren. Ook ons compleet samengestelde vlees in blik op basis van Kip, Lam en Zalm’ is zeer geschikt om mee af te wisselen of desgewenst met onze droogvoer te mengen.
Onze Runderpens en Runderhart’  inblik is een ware lekkernij voor iedere hond of kat!

Samenvattend: door gebruik te maken van de meest voedzame en gezondste ingrediënten, zonder toevoeging van onnatuurlijke vulstoffen, biedt Dog Lovers Gold en Cat Lovers Gold als één van de echt weinige merken het allerbeste wat mogelijk is op het gebied van moderne droogvoeding, …een gezond, eerlijk en goed betaalbaar alternatief voor alle honden- en kattenliefhebbers.

Dog Lovers Gold Original 5 kilo        21,85

Dog Lovers Gold Original 13 kilo      39,25

 

Voor meer informatie over Dog Lovers Gold kunt u altijd vragen naar Yvonne van der Meer, Hondentrainingen