top of page

Nieuwetijdskinderen en Honden

Nieuwetijdskinderen zijn kinderen die hoog gevoelig zijn en vaak ook een hoger bewustzijn hebben dan een doorsnee iemand. Deze kinderen zijn met een speciaal doel op deze aarde gekomen en worden vaak niet begrepen. Doordat het kind zich zo voelt zou het kind zich kunnen afsluiten en kan je gedragsveranderingen merken. De hooggevoeligheid waar deze kinderen mee te maken hebben is iets unieks wat ze met zich meedragen. Daarom speelt hondentraining hierop in om deze Nieuwetijdskinderen en honden samen te laten werken. Een hond is net zo gevoelig en intuïtief als een kind.Deze twee voelen elkaar blindelings aan. Er zijn al zoveel Nieuwetijdskinderen en honden u voorgegaan en met een positief en hartverwarmend resultaat. De hond werkt als een spiegel voor het kind en hierdoor zie je dat het kind echt hartcontact heeft met de hond.


Een hond heeft geen waardeoordeel; een hond is een maatje en dierbare voor het Nieuwetijdskind. De hond helpt het kind met een stuk vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde.

pup die zwemt

Wat zijn Nieuwetijdskinderen?


Nieuwetijdskinderen zijn overgevoelige, hoog sensitieve kinderen. Deze kinderen voelen emoties en verdriet van anderen heel sterk. Deze kinderen hebben vaak een vorm van paranormale begaafdheid. Ook kinderen met autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS vallen onder de Nieuwetijdskinderen, dit komt doordat hun problematiek in de meeste gevallen te maken heeft met overgevoeligheid. In de praktijk blijkt dat er veel overgevoelige kinderen zijn die zich intens verdrietig voelen en niet aan kunnen geven waarom ze zich zo voelen. De overgevoeligheid van deze kinderen kan zich op vele manieren uiten. Nieuwetijdskinderen zijn vaak heel speciale kinderen die hun eigen kijk op dingen hebben ze zijn ontzettend creatief en vinden op heel veel dingen oplossingen.

Nieuwetijdskinderen en hondentrainingen


  • Communicatie tussen hond en kind

  • Lichaamstaal lezen van de hond

  • Trainingen vinden plaats in onze verwarmde binnen locatie

  • Kind mag ook eigen inbreng doen wat ze graag met de hond wil leren

  • Duidelijkheid en openheid van kind naar hond

  • Werken aan zelfvertrouwen en respect

  • Nieuwetijdskinderen en honden de mooiste trainingen om te geven

Mocht u meer informatie willen over Nieuwetijdskinderen en honden neemt u dan per mail of telefoon contact met ons op!

bottom of page