top of page
Zelfvertrouwen training voor kinderen met honden.

We willen natuurlijk allemaal graag dat onze kinderen opgroeien tot zelfverzekerde volwassenen. Zelfvertrouwen training voor kinderen met honden. Er zijn meerdere factoren van invloed op het opbouwen van zelfvertrouwen van je kind. Gelukkig kun je als ouder ook een waardevolle bijdrage leveren. Speciaal voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, organiseert Hondentrainingen Nederland in samenwerking met stichting De Kinderconsument een unieke zelfvertrouwen training voor kinderen met honden.

112.png

Wat doen wij bij Zelfvertrouwen training voor kinderen met honden


Hondencoach Yvonne van der Meer en kindercoach Bamber Delver geven de training.Bamber Delver namens Kinderconsument: “Wij zoeken telkens naar wegen om kinderen te ondersteunen als ze het moeilijk hebben, bijvoorbeeld als ze gepest worden. Meestal doen we dit door voorlichting, maar deze training is wel héél bijzonder te noemen. Kinderen leren door met honden om te gaan, waar hun eigenwaarde ligt. De ervaringen zijn net zo positief als opmerkelijk.” Yvonne van der Meer: “Uit onze ervaringen weten wij dat kinderen onvoorwaardelijke liefde voelen zonder dat er enige (waarde) oordeel plaatsvindt en dat de hond hun beste maatje of kameraadje is. Door onze mooie hond en kind ruimte voelt het kind zich eigenlijk al gelijk bij ons thuis. Voor de ouders hebben we een aparte ruimte waar ze heerlijk kunnen ontspannen. En na de trainingsessie volgt er een korte evaluatie.”

Voor wie Zelfvertrouwen training voor kinderen met honden


De zelfvertrouwentraining is bedoeld voor elk kind (6 – 18 jaar) die behoefte heeft aan steun in de rug: autisme, Asperger, ADHD/ ADD, faalangst, gepest worden in de klas, weinig zelfvertrouwen. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen. Ook kunnen wij individuele trainingen geven voor het kind. Voor de speciale, getrainde honden zorgt Hondentraining Nederland.


Tijdstip: 13.00 – 14.30 uur van maandag tot en met donderdag


Kosten: € 15,00


Trainers: Hondencoach Yvonne van der Meer en kindercoach Bamber Delver


Voor meer informatie over Zelfvertrouwen training voor kinderen met honden neem dan contact op met

Hondentraining, Yvonne van der Meer. Telefoon: 06-53215180


NU INSCHRIJVEN

bottom of page