Hondentrainingen

Op deze pagina vindt u al onze hondentrainingen die wij aanbieden. Wij hebben de puppysocialisatie voor pups vanaf 7 weken. Voor pups die 12 weken oud zijn hebben wij de puppycursus. Is uw hond ongeveer 6 maanden oud dan kan de hond meedoen met de vervolgtraining. Heeft uw hond de puppycursus en vervolgtraining gevolgd dan kunt u overwegen om nog de Gedrag en Gehoorzaamheidstraining te doen.

Puppy socialisatie

puppy socialisatie

Hondentraining biedt pups vanaf 7 weken de Puppy Socialisatie training. Ervaring heeft ons geleerd dat pups en eigenaren dit een geweldige ervaring vinden. U leert veel over het gedrag van uw pup en op welke manier u het beste uw pup in alle liefde kunt socialiseren.

Puppy cursus

puppy cursus

Bij de Puppy Cursus zijn de pups vanaf 11 a 12 weken al meer dan welkom, maar ook oudere honden, ook vechthonden mogen bij ons trainen, honden uit een asiel, honden komend uit het buitenland. Met de Puppy Cursus legt u een gedegen basis voor uw puppy of hond.

Vervolgtraining

vervolgtraining

Vervolgtraining is voor iedere hond die de basisbegrippen beheerst. U gaat verder met de aangeleerde oefeningen uit onze Puppy Cursus.  We gaan hierbij “de puntjes op de i” zetten, tevens zullen veel nieuwe oefeningen worden aangeleerd. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is het “los volgen”.

Gedrag- en gehoorzaamheidstraining

gedrag en gehoorzaamheidstraining

Een gehoorzame hond op hoog niveau. Voor iedereen die na vervolgtraining hond verder wil werken aan het gedrag en het gehoorzamen van de hond om uiteindelijk op een hoger niveau te komen. Een gehoorzame huishond is het ideaal beeld voor iedereen, niet opspringen naar bezoek, niet achter fietsers of joggers aan jagen, netjes mee lopen met de eigenaar: dat willen we toch allemaal.

Gedragstherapie

Gedragstherapie hond kan hulp bieden bij honden die gedrag vertonen wat in uw ogen ongewenste gedrag van de hond kan zijn. In sommige gevallen is het gedrag dat uw hond vertoont volkomen normaal hondengedrag, voor ons daarentegen is gedrag in een bepaalde situatie soms ongewenst en zal gedragstherapie moeten worden ingezet.

Privé trainingen

prive trainingen

Heeft u begeleiding nodig bij het (her)opvoeden van uw hond maar heeft u geen tijd, zin of mogelijkheden om naar een hondenschool te gaan of misschien heeft u wisselende werktijden. Bij ons aan het juiste adres voor privé hondentraining. Kinderen bij de training te betrekken is zeer verstandig.