” It’s all in the game It's all in the game

Wat  houdt de cursus “It’s all in the game ”  precies in?

De cursus houdt in, dat de pups of de oudere hond de basis beginselen gaan leren op een speelse manier. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van diverse “hersenwerkjes” , diverse behendigheidsoefeneningen,  balansspelletjes en een klein beetje speur- en detectie werk. Verder wordt er bijvoorbeeld geleerd hoe we de pup het zitten, af, blijven en volgen aan de lijn kunnen aanleren.

Al met al een gezellige en afwisselende cursus.

Tijdens de cursus wordt er goed gekeken naar de individuele pup, zodat alle pups genoeg uitdaging krijgen.

Verder is er genoeg tijd om vragen te stellen.

De volgende oefeningen leert u bij de Cursus en voor de gevorderde hond of pup breiden wij dit uit met uitdagende oefeningen.

 • Aandacht krijgen en vasthouden
 • Spelen met de hond
 • Wandelen zonder trekken / volgen
 • Zit, zit en blijf
 • Af, af en blijf
 • Plat
 • Staan, staan en blijf
 • Speeltje leren loslaten of vasthouden
 • Komen op commando
 • Oefening “nee”
 • Naast
 • Aan de voet

Uitleg wat detectie hondentraining

Detectie hondentraining. Iedere hond of pup kan hier aan deelnemen of ras!! Detectie is dat de hond zoekt naar een geur bron of een verborgen stof. Detectie hondentraining is ontzettend populair en het is onwijs leuk om met je hond te doen. Alle hondenrassen ongeacht leeftijd kunnen aan detectie training meedoen. En geloof mij uw hond doet u er een groot plezier mee om de hond te laten werken met zijn neus. Dat geeft voor de hond geestelijke voldoening.

De neus van een hond is een prachtig stuk verlenging van een machine, die in staat is te ruiken in delen per biljoen. Bij het maken van de analogie van de menselijke visie, wat u en ik op 1/3 van een mijl kan zien, kan een hond bij meer dan 3.000 mijl afstand te zien, en te zien net zo duidelijk.

Wat doet een detectie hond in de praktijk:

De hond gaat zelfstandig op zoek naar een verborgen stof en deze honden zie je vaak bij de douane, havens, beveiliging Schiphol, evenementen, ziekenhuizen, wetenschap. Deze professionele getrainde honden zijn dan vaak op zoek naar verdovende middelen of explosieven of andere verboden stoffen. Ook worden deze honden veel ingezet in de medische wereld om bijvoorbeeld kanker op te sporen of ziekenhuisbacteriën.

Detectie hondentraining:

·      Werken met je hond d.m.v. zijn neus , speuren vinden ze ook zo leuk!

·      Positieve trainingsmethode zonder druk of dwang er kan gewerkt worden met voer of spel of iets anders waar de hond gemotiveerd door raakt

·      Met deze hondentraining kan je ook snel thuis mee aan de gang

·      Er wordt gekeken naar de natuurlijk drift van de hond zijn neus!

·      Iedere combinatie is uniek en uw hond geniet hier op en top van geeft focus en zelfvertrouwen voor onzekere/bange honden en geeft rust voor energieke/drukke honden.

” It’s all in the game ” 12 maart om 18.30 uur
Start datum donderdag 12 maart 2020
Tijd 18.30 - 19.15 uur
Totale duur 8 weken
Aantal plekken 3
Prijs € 150,00
” It’s all in the game ” 21 mei om 18.30 uur
Start datum donderdag 21 mei 2020
Tijd 18.30 - 19.15 uur
Totale duur 8 weken
Aantal plekken 3
Prijs € 150,00