Opleiding hondentrainer praktijk Module 1

Opleiding hondentrainer praktijk Module 1, biedt hondenliefhebbers, zowel hobby als professioneel, meer informatie en kennis over het gedrag van de hond. Iedereen is bij ons van harte welkom!

Module 1 – Leergedrag bij honden

Module 1 biedt hondenliefhebbers, zowel hobby als professioneel, meer informatie en kennis over het gedrag van de hond. Iedereen is bij ons van harte welkom! De cursus leergedrag bij honden is voor iedereen toegankelijk, een vooropleiding is dus niet nodig; wij bieden een voornamelijk praktijkgerichte cursus aan.

Wat houdt opleiding hondentrainer praktijk Module 1 in?

  • Lichaamstaal honden: met beeldmateriaal, maar vooral in de praktijk leren we je om te gaan met echte honden waardoor je direct het gedrag van de hond kunt leren lezen.
  • Communicatie honden onderling: hoe communiceren honden onder elkaar, wat is een roedelverband.
  • Communicatie hond en mens: hoe verloopt de communicatie tussen hond en mens, zowel verbaal als non-verbale leerprincipes.
  • Raskennis hond: iedere hond heeft zijn eigenschappen en voorkeuren, hoe train je welke hond en wat zijn de valkuilen?
  • Hoe draai ik een puppyklas: in de praktijk leren wij hoe de ontwikkeling van een pup in zijn werk gaat en hoe je het beste met een pup om kunt gaan.
  • Spel: hoe spelen honden onderling en wat zijn de spelregels tussen hond en mens.

Voor wie is opleiding hondentrainer praktijk Module 1?

De opleiding Hondentrainer praktijk is zodanig opgezet dat iedereen met een hart voor honden zich in kan schrijven. Wij brengen u graag onze kennis en liefde voor de hond over, u verdiept zich meer in het gedrag van zowel hond als mens en de interactie tussen beide.

Cursusdata 2016opleiding hondentrainer praktijk Module 1

Module 1 wordt gegeven op 28 november en 12 december tijdens twee dagen van 10:30 – 16:00 uur.

De kosten voor Module 1

De kosten voor de opleiding Hondentrainer praktijk Module 1 bedragen € 395,-. Dit is inclusief lesmateriaal, koffie, thee, lunch en het examen. De cursussen en examens vinden plaats bij Hondentraining Yvonne van der Meer, Jan Glijnisweg 18 A, 1703 RL te Heerhugowaard.

Schrijf u nu in!

Hier vindt u de informatie over Module 2.

Opleiding Hondentrainer Module 1 (start 10 april en 8 mei 2017)
Start datum maandag 10 april 2017
Tijd 10.30 - 16.00 uur
Totale duur 2 weken
Aantal plekken 6
Prijs € 395,00