top of page

Border Collie Hondentraining

Border Collie Hondentraining


Border Collie hondentraining behoort tot een van de meest intelligente hondenrassen. Ze zijn snel van begrip. Border Collie staan het meest bekend om hun talent als veedrijvers, meestal bij de schapen. Nu speciaal ook border collie hondentraining bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer. De Border Collie heeft veel beweging nodig.


Maar daarnaast heeft de border collie veel inspanning nodig en geestelijk gezien is dit echt een must voor de Border Collie. De Border behoort tot een van de meest intelligente hondenrassen. Ze zijn snel van begrip. Border Collie staan het meest bekend om hun talent als veedrijvers, meestal bij de schapen. Als de Border niet voldoende geestelijk geprikkeld en aan het werk gezet, wordt, gaat de hond zichzelf bezig houden. We noemen di took wel mentale stimulatie bij honden.


Dit kunnen redelijk onschuldige activiteiten zijn zoals een troep ganzen of zelfs een groepje wandelende mensen bij elkaar te drijven. Maar ook het najagen van auto’s en het herinrichten van de woning kunnen activiteiten zijn. Vaak verzinnen Border activiteiten waar de eigenaar niet echt blij mee kan zijn.


Daarom heeft Hondentrainingen Nederland speciaal voor de Border groepstrainingen. Deze training is alleen maar bedoeld voor eigenaren met een Border Collie. Voor meer informatie over de training bij Hondentrainingen Nederland.


Zwart witte hond die je aankijkt in de sneeuw
Border collie Hondentraining

amerikaanse stafford hondentrainingen

Cursus Schapendrijven


Schapendrijven is een geweldige hobby.


Tijdens deze schapendrijf lessen maakt u samen met uw hond op een leuke en diervriendelijke wijze kennis met alle werkzaamheden die in de praktijk voorkomen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het gedrag van de schapen.


Hondenlogica maakt gebruik van een locatie in Bussum en sinds geruime tijd maken we ook gebruik van een nieuwe locatie op Landgoed Huis te Maarn.


bottom of page