top of page
Amerikaanse Stafford

Amerikaanse Stafford hond kan nu ook bij ons in een Stafford klas gaan trainen of prive. Op vele aanvragen hebben we dan nu besloten om de Amerikaanse Stafford te trainen in een speciale trainingsklas. Bij veel hondenscholen wordt de Amerikaanse Stafford niet toegelaten maar bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer wel. De Stafford is een leergierige hond en het is jammer dat er altijd een etiket of stempel op deze honden wordt gedrukt. Vandaar dat Hondentrainingen de stafford eens in het zonnetje wil zetten en daar dan ook leuke trainingen voor hebben opgezet.

112.png
Raskenmerken

Is een American Stafford geschikt voor iedereen? Het antwoord luidt nee. De eigenaar van een Am Staff zal een standvastig karakter moeten hebben. Hij of zij zal consequent moeten zijn. Alle goede eigenschappen van de Am Staff ten spijt is het wel zo dat de toekomstige eigenaar goed moet weten waar hij aan begint. De moed, het doorzettingsvermogen, de kracht, en de lichamelijke en geestelijke hardheid moeten wel omgebogen kunnen worden naar een manier waarop de hond goed kan functioneren in de samenleving. Let op, met consequent en ombuigen wordt niet bedoeld een hardhandige benadering.

Een puppy cursus en gehoorzaamheidstrainingen zijn zeker aan te raden. Ook zal de eigenaar, gezien de oorsprong van het ras ten alle tijde zijn verantwoordelijkheid moeten nemen ten aanzien van andere honden. En een eerste gevecht uit de weg moeten gaan.

Wat gaan we doen in de Stafford hondentraining?

  • Gedrag en Gehoorzaamheid

  • Sport en spel zullen we onder de aandacht brengen

  • Een stukje hersenwerk om ze heerlijk moe te maken

  • Aandachtsoefeningen met en zonder afleiding

  • Parcours van diverse hondenattributen

  • Los volgen

  • Apporteren

Welke honden mogen hier aan deelnemen?

Alle staffords mogen hieraan meedoen, jong of oud

Wat is de prijs van de Stafford hondentraining?

De prijs is voor 4 lessen € 60,00

Voor uw vragen kunt u, naast onze contactpagina, eveneens terecht op onze pagina Facebook Hondentrainingen; Like ons!

Of mail naar info@hondentrainingen.nl


NU INSCHRIJVEN

bottom of page