top of page
Fit en Fris hondentraining

Fit en Fris hondentraining is een nieuwe hondentraining bij Yvonne van der Meer. Hoe belangrijk vindt u het om lekker in je vel te zitten en prettig te voelen. Dat wil onze trouwe viervoeter natuurlijk ook! Met deze 5 daagse cursus ben je niet alleen leuk bezig met je hond, de cursus leert je ook goed kijken naar het fysieke conditie van je hond. En hoe je dat met leuke oefeningen goed in balans kan houden.

De cursus is een samenvoeging van coördinatie/balans oefeningen en massage. De lessen starten we met een lichaamsscan om het lijf van onze hond beter te leren kennen en eventuele pijnlijke plekken of zwakke plekken op te sporen.

112.png

Wat houdt deze hondentraining in?


Deze hondentraining is bedoeld om honden beter bewust te maken van hun lijf. De oefeningen zijn gericht op de coördinatie van alle vier de voeten, conditie en de spierkracht van de hond. Deze Fit en Fris hondentraining is een hele goed training ook voor honden die onzeker of angstig zijn. Doordat je spelenderwijs de oefeningen aanleert zien de honden in dat ook spannende dingen dus vreemde voorwerpen heel erg leuk kunnen zijn.

Fit en Fris Hondentraining welke hond kan hieraan deelnemen?


  • Iedere hond of pup vanaf 10 maanden

  • Voor iedereen die actief met zijn hond bezig is

  • Honden die onzeker of angstig zijn krijgen meer zelfvertrouwen door deze training

  • Mensen die veel sporten met hun hond, denk daarbij aan speuren, behendigheid, Bootcamp hond, veel wandelen met de hond, fietsen met de hond, Dogfrisbee doen.

  • Iedere hondenras zowel klein als groot

Welke voorwerpen worden er gebruikt bij deze hondentraining:


  • Cavaletti

  • Balanskussens

  • Steps

  • Plankenparcours

  • Opstapjes en nog zoveel meer

Fit en Fris hondentraining duur cursus:


Het is 1 x in de week trainen op Donderagavond om 20.30 uur en de cursusduur is 5 x voor 100,00.

Elke les krijgt u een paar oefeningen mee die u thuis kunt trainen.

Kynologische masseur en verantwoord hondentraining Fit en Fris:


Yvette Behrtel heeft de opleiding Kynologische Masseur bij Kynomassage gevolgd. Met haar opgedane kennis als Kynologisch Masseur wil zij honden verder helpen met hun gedrag en gezondheid. En heeft daarom ook deze hondentraining bedacht!


Iedere hond reageert anders op aanraking en elke hond lijkt er op zijn/haar eigen manier voordelen uit te halen die nodig zijn om weer in balans te komen. Dat vind ik zo bijzonder aan mijn werk. Yvette


NU INSCHRIJVEN

bottom of page