top of page
Opfriscursus

Opfriscursus voor u en uw hond. En dat in 4 lessen om weer even de boel op te frissen. En ook om weer even wat leuks met uw hond te doen. De opfriscursus bestaat uit sport en spel, puzzel en denkwerk met de hond. Daarnaast doen wij onderdelen herhalen vanuit de puppy cursus, vervolgtraining en natuurlijk Gedrag en Gehoorzaamheidstraining.

amerikaanse stafford hondentrainingen

Nieuwe Hondentrainingen


Hondentrainingen heeft weer een nieuw aanbod van leuke nieuwe Hondentrainingen om samen met je hond te ondernemen. Of u nu eens gezellig wilt wandelen met meerdere personen dan kunt u nu onder begeleiding sociaal wandelen met de hond. Ook kunt u zelf een groepje samenstellen waarbij een professionele Hondeninstructeur mee gaat. Dan is Denken en Puzzelwerk helemaal HOT, een stukje sport en spel, een stukje brainwork om de hond heerlijk moe te maken op zijn hoofd en wat gedrag en gehoorzaamheid zullen wij in deze training doen. Dus samen leuke dingen ondernemen met je hond. Ook voor kinderen bieden wij een mooie hondentraining aan. Wordt u kind gepest, neemt u kind het niet voor zichzelf op of is er iets anders waar u kind behoefte aan heeft wij stemmen samen met u af en geven wij sociale weerbaarheidstraining in samenwerking met hond en kind. Mocht u door onvoorziene omstandigheden niet meer voor uw hond of puppy kan zorgen dan helpt Hondentrainingen hierbij voor een goed en liefdevol thuis.


U kunt nu ook ONLINE HONDENTRAINING doen bij ons.

Ook kunt u bij ons Pakkettrainingen volgen:

Unieke Trainingen op maat voor jou en uw hond

Naast de puppy cursus bieden wij ook een aantal pakketten aan die verschillende Hondentrainingen aanbiedt. Een pakket Hondentrainingen kan een ideale aanvulling zijn op een lessen reeks die u eerder bij ons volgde, maar dat hoeft natuurlijk niet!


Lessen in het pakket Hondentrainingen worden samen met u besproken zodat u zelf mee kan beslissen wat we behandelen. Dit kan gaan van basishandeling tot het aanleren van leuke kunstjes, sociale Hondentrainingen, sociaal wandelen, probleemgedrag begeleiding of gewoon fantastisch leuke dingen doen samen met u hond. Wat dacht u bijvoorbeeld van leren lichaamstaal hond. Het kan allemaal! Variatie is belangrijk, niet alleen voor u, maar ook voor uw hond. Een pakket Hondentrainingen is goedkoper dan een individuele les.


Duur :


Aan de opfriscursus besteedt Hondentrainingen Yvonne van der Meer 4 lessen van ongeveer 45 minuten.


Welke hond mag meedoen?


Iedere hond ongeacht leeftijd kan hier aan deelnemen


Kosten


De Opfriscursus kost 60 euro


Heeft u ook al gekeken bij onze nieuwe Hondentrainingen aanbiedingen?


Vraag voor de mogelijkheden naar Yvonne van der Meer, 06 – 53 21 51 80

bottom of page