top of page

Maak je huis Puppy proef

Maak je huis Puppy proef


Het hebben van een puppy in huis kan een leuke en spannende ervaring zijn, maar het kan ook een uitdaging zijn om uw huis puppy-proof te maken.


Hieronder staan enkele stappen die u kunt nemen om uw huis veilig te maken voor uw puppy en ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is wanneer hij thuis is.

  1. Verwijder gevaarlijke voorwerpen: Loop door uw huis en verwijder alle gevaarlijke voorwerpen die uw puppy kan opeten, inslikken of waaraan hij zich kan bezeren. Dit omvat scherpe voorwerpen, giftige planten, losse draden en kabels, en giftige stoffen zoals schoonmaakmiddelen.

  2. Creëer een veilige ruimte: Creëer een veilige ruimte voor uw puppy, zoals een bench of een afgesloten kamer waarin hij kan verblijven als u niet thuis bent of als u even weg moet. Zorg ervoor dat de ruimte groot genoeg is voor uw puppy om te bewegen en te spelen, maar niet groot genoeg dat hij in staat is om schade aan te richten.

  3. Beperk de toegang: Beperk de toegang tot bepaalde delen van uw huis die niet puppy-proof zijn, zoals trappen of kamers waar u waardevolle spullen heeft staan. Dit kan worden bereikt door het gebruik van babyhekjes of deurklinken die buiten bereik van uw puppy zijn.

  4. Hou toezicht: Houd uw puppy altijd in de gaten wanneer hij in huis is. Dit betekent dat u uw puppy niet alleen thuis laat en dat u oplettend blijft tijdens het spelen. Zo kunt u snel ingrijpen als er iets misgaat.

  5. Train uw puppy: Train uw puppy om te stoppen met het kauwen op meubels en om te plassen op de juiste plaatsen. Dit kan helpen om uw huis puppy-proof te maken en om uw puppy veilig te houden.

Het is belangrijk om te onthouden dat een puppy nog steeds veel tijd en aandacht nodig heeft, zelfs als u uw huis puppy-proof heeft gemaakt. Zorg ervoor dat u uw puppy voldoende beweging, aandacht en interactie geeft om een gelukkig en gezond huisdier te hebben.Maak je huis Puppy proef

Veiligheid voor uw puppy in huis


Als u een nieuwe puppy in huis heeft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huis veilig is voor uw nieuwe huisdier. Hieronder staan enkele tips om ervoor te zorgen dat uw puppy veilig is in uw huis.

  1. Verwijder giftige stoffen: Verwijder alle giftige stoffen uit uw huis, zoals schoonmaakmiddelen, planten en medicijnen. Berg deze stoffen op in afgesloten kasten die uw puppy niet kan openen.

  2. Verwijder gevaarlijke voorwerpen: Verwijder alle