top of page

Sterk hondenspeelgoed

Bijgewerkt op: 16 jan.

Wat is nu sterk hondenspeelgoed


Sterk hondenspeelgoed is speelgoed dat is ontworpen om bestand te zijn tegen ruw spel en agressieve kauwen van honden. Het is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen bijten, kauwen en scheuren. Gaat het speelgoed langer mee en hoeft het minder vervangen waardoor vaak te worden. Sterk hondenspeelgoed kan verschillende vormen hebben, zoals ballen, kauwspeeltjes, frisbees en touwen. Het kan ook speelgoed zijn dat gevuld kan worden met recepten om de hond te stimuleren om te spelen en te kauwen.zwart wit hond met bal
Sterk hondenspeelgoed


Jolly Ball "Push-n-Play"


De Jolly Ball "Push-n-Play" is een hondenspeeltje dat erom bekend staat dat het vrijwel onverwoestbaar is. Deze bal is ontworpen om duurzaam en duurzaam te zijn, waardoor het een geweldige optie is voor honden die graag kauwen en spelen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Jolly Ball "Push-n-Play" op basis van de zoekresultaten:

 • Grootte : De Jolly Ball "Push-n-Play" is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 15 cm, 25 cm, 35 cm. Dit maakt het geschikt voor honden van alle rassen en maten.

 • Duurzaamheid : De Jolly Ball "Push-n-Play" is gemaakt van stevig, hard materiaal dat is ontworpen om ruw spel en agressief kauwen te weerstaan. Veel mensen hebben opgemerkt dat deze bal vrijwel onverwoestbaar is en maanden of zelfs jaren mee kan gaan.

 • Ontwerp : De Jolly Ball "Push-n-Play" heeft een uniek ontwerp waardoor honden hem gemakkelijk kunnen oppakken en dragen. Het is ook veerkrachtig, wat het voor honden leuker kan maken om mee te spelen.

 • Kleuropties : De Jolly Ball "Push-n-Play" is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, paars en rood. Hierdoor kunt u een kleur kiezen waar uw hond dol op zal zijn.

Kortom, de Jolly Ball "Push-n-Play" is een zeer duurzaam hondenspeelgoed dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor het geschikt is voor honden van alle rassen en maten.


Veel klanten hebben opgemerkt dat deze bal vrijwel onverwoestbaar is en maanden of zelfs jaren mee kan gaan, waardoor het een geweldige investering is voor hondenbezitters die een duurzaam speeltje voor hun harige vriend willen.


Jolly Egg


De Jolly Egg is een hondenspeeltje dat is ontworpen voor constante, grillige bewegingen, waardoor het voor honden leuk is om te achtervolgen. Het heeft een unieke ovale vorm die honden graag proberen vast te pakken, maar ze kunnen er nooit helemaal grip op krijgen. Dit maakt het een leuke en veilige uitlaatklep voor hun prooi-instinct.


De Jolly Egg is gemaakt van stevig, hard bestendig materiaal dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 20 cm en 30 cm, waardoor het geschikt is voor honden van alle rassen en maten.


De Jolly Egg is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder geel en rood. Veel klanten hebben opgemerkt dat de Jolly Egg vrijwel onverwoestbaar is en maanden of zelfs jaren mee kan gaan. Het is ook geweldig speelgoed voor plezier op het water, omdat het is ontworpen om te drijven. Over het geheel genomen is de Jolly Egg een superduurzaam en sterk hondenspeelgoed.

Jolly Bone TPE S/M, M/L , L/XL


De Jolly Bone TPE is een duurzaam hondenspeeltje dat is ontworpen om te worden uitgerekt, gedraaid, gekauwd, getrokken en gestuiterd, maar dat volgens de zoekresultaten voortdurend terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm.


Het is gemaakt van stevig, hardbestendig materiaal dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. De Jolly Bone TPE is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze en geel.


Het is ook geweldig speelgoed voor plezier op het water, omdat het is ontworpen om te drijven. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de Jolly Bone TPE S/M

 • Duurzaamheid : De Jolly Bone TPE is gemaakt van stevig, hardbestendig materiaal dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Veel recensenten hebben opgemerkt dat dit bot vrijwel onverwoestbaar is en maanden of zelfs jaren mee kan gaan.

 • Ontwerp : De Jolly Bone TPE heeft een uniek ontwerp waardoor hij voor honden gemakkelijk op te pakken en te dragen is. Het is ook veerkrachtig, wat het voor honden leuker kan maken om mee te spelen.

 • Maat : De Jolly Bone TPE is verkrijgbaar in diverse maten, waardoor hij geschikt is voor kleine tot middelgrote honden.

 • Kleuropties : De Jolly Bone TPE is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze en geel. Hierdoor kunt u een kleur kiezen waar uw hond dol op zal zijn.

 • Plezier op waterbasis : De Jolly Bone TPE is ontworpen om te drijven, waardoor het een geweldig speeltje is voor plezier op waterbasis.

Kortom, de Jolly Bone TPE is duurzaam en sterk hondenspeelgoed dat ontworpen is om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het heeft een uniek ontwerp waardoor honden het gemakkelijk kunnen oppakken en dragen, en het is veerkrachtig en leuk om mee te spelen. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor hij geschikt is voor kleine tot middelgrote honden, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze en geel. Bovendien is het ontworpen om te drijven, waardoor het een geweldig speeltje is voor waterplezier.


Jolly Flex-n-Chew Bobble geel klein


De Jolly Flex-n-Chew Bobble in geel en klein formaat is een kauwspeeltje voor honden met een centrale opening die ideaal is voor elk hondensnoepje. De unieke vormen bieden vanuit elke hoek de perfecte grip, waardoor het ultieme apporteer speeltje ontstaat.


De ribbels aan de uiteinden van dit speelgoed geven uw hond het gevoel dat hij door het speeltje kauwt terwijl hij zijn tandvlees masseert. De Jolly Flex-n-Chew Bobble is gemaakt van een speciaal samengesteld, ultrasterk materiaal dat is ontworpen voor lange kauwsessies en zelfs gegarandeerd is.


Het is ook licht genoeg om te drijven, waardoor het ideaal is voor vangen en apporteren op waterbasis. De Jolly Flex-n-Chew Bobble is geparfumeerd met vanille en maakt deel uit van de Jolly Chew Range, die is gemaakt van het Ultra Tuff-materiaal.


De unieke vormen zorgen voor een onregelmatige stuitering tijdens het spelen, en de ribbels masseren het tandvlees van uw hond terwijl hij kauwt. Kortom, de Jolly Flex-n-Chew Bobble in geel en klein formaat is een duurzaam en leuk kauwspeeltje voor honden dat is ontworpen om lange kauwsessies te weerstaan ​​en te zorgen voor een grillige stuiter tijdens het spelen.


Jolly Flex-n-Chew Squarble blauw medium


De Jolly Flex-n-Chew Squarble in de kleur blauw en middelgroot is een kauw speeltje voor honden met een unieke vorm, ontworpen voor de meest grillige stuitering om uw hond gek te maken, volgens de zoekresultaten. De Jolly Squarble is gemaakt van een speciaal samengesteld, ultrasterk materiaal dat is ontworpen voor lange kauwsessies en zelfs gegarandeerd is.


De Squarble heeft een opening in het midden die ideaal is voor elk hondesnoepje, en de unieke vormen bieden de perfecte grip vanuit elke hoek om het ultieme apporteer speeltje te maken. De ribbels aan de uiteinden van dit speelgoed geven uw hond het gevoel dat hij door het speeltje kauwt terwijl hij zijn tandvlees masseert.


De Jolly Flex-n-Chew Squarble is geparfumeerd met vanille en maakt deel uit van de Jolly Chew Range, die is gemaakt van het Ultra Tuff-materiaal en duurzaam hondenspeelgoed uit het Flex-n-Chew-assortiment. Het is ontworpen om te worden uitgerekt, gedraaid, getrokken, gestuiterd en gekauwd, maar keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm zonder de duurzaamheid in gevaar te brengen.


Jolly Tuff Teeter 12,7 cm


Jolly Tuff Teeter 12,7 cm is een kauwspeeltje voor honden dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen agressieve kauwers. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Jolly Tuff Teeter;

 • Materiaal : De Jolly Tuff Teeter 12,7 cm is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om dik en duurzaam te zijn. Dit materiaal is ontwikkeld om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.

 • Ontwerp : De Jolly Tuff Teeter 12,7 cm heeft een uniek "wankelend" ontwerp dat honden uitdaagt en hen laat werken voor hun beloning. Het beschikt ook over een plek om snoepjes of brokjes te verstoppen, zodat uw pup terug blijft komen voor meer.

 • Grootte : De Jolly Tuff Teeter 12,7 cm is 5 inch lang, waardoor hij ideaal is voor honden met een gewicht tot 50 kilo.

 • Stuiteren : De Jolly Tuff Teeter 12,7 cm is ontworpen om speels en grillig te stuiteren tijdens apporteerspelletjes, waardoor het voor honden leuker wordt om mee te spelen.

 • Reiniging : De Jolly Tuff Teeter 12,7 cm heeft unieke verhoogde oppervlakken die helpen bij het reinigen van de tanden terwijl honden kauwen, wat een goede tand gezondheid bevordert.

Kortom, de Jolly Tuff Teeter 12,7 cm is een duurzaam en sterk hondenspeelgoed dat ontworpen is om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.


Het unieke "wankelende" ontwerp daagt honden uit en laat ze werken voor hun beloning, en het speelgoed beschikt ook over een plek om lekkernijen of brokjes te verstoppen, zodat uw pup terug blijft komen voor meer. De Jolly Tuff Teeter van 12,7 cm is 5 inch lang, waardoor hij ideaal is voor honden die tot 50 kilo wegen, en is ontworpen om speels en grillig te stuiteren tijdens apporteerspelletjes. Bovendien helpen de unieke verhoogde oppervlakken de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen, wat een goede tand. gezondheid bevordert.


Jolly Tuff Toppler 12,7 cm


De Jolly Tuff Toppler 12,7 cm is een kauwspeeltje voor honden dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen agressieve kauwers.Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Jolly Tuff Toppler 12,7 cm.

 • Materiaal : De Jolly Tuff Toppler 12,7 cm is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff" mix van rubber die is ontworpen om dik en duurzaam te zijn. Dit materiaal is ontwikkeld om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.

 • Design : De Jolly Tuff Toppler 12,7 cm heeft een uniek design waardoor het een snoepdispenser en speeltje in één is. Het is ontworpen om gevuld te worden met de favoriete lekkernijen van uw hond, en de verzwaarde onderkant zorgt voor een uitdaging tijdens de traktatietijd.

 • Grootte : De Jolly Tuff Toppler 12,7 cm is 5 inch lang, waardoor hij ideaal is voor honden met een gewicht tot 50 kilo.

 • Kleuropties : De Jolly Tuff Toppler 12,7 cm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood.

 • Reiniging : De Jolly Tuff Toppler 12,7 cm heeft unieke verhoogde oppervlakken die helpen bij het reinigen van de tanden terwijl honden kauwen, wat een goede tand gezondheid bevordert.

Kortom, de Jolly Tuff Toppler 12,7 cm is een duurzaam en sterk hondenspeelgoed dat ontworpen is om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.


Het unieke ontwerp maakt het een traktatiedispenser en speelgoed in één, en de verzwaarde onderkant zorgt voor een uitdaging tijdens de traktatietijd. De Jolly Tuff Toppler 12,7 cm is 5 inch lang, waardoor hij ideaal is voor honden die tot 50 kilo wegen, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood. Bovendien helpen de unieke verhoogde oppervlakken de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen, wat een goede tandgezondheid bevordert.


Jolly Tuff Tosser 7,5 of 10 cm


De Jolly Tuff Tosser 10 cm is een kauwspeeltje voor honden dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen agressieve kauwers. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Jolly Tuff Tosser 10 cm :

 • Materiaal : De Jolly Tuff Tosser 10 cm is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om dik en duurzaam te zijn. Dit materiaal is ontwikkeld om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.

 • Design : De Jolly Tuff Tosser 10 cm heeft een uniek design waardoor het een snoepdispenser en speeltje in één is. Het is ontworpen om te worden gevuld met de favoriete lekkernijen van uw hond, en de unieke verhoogde oppervlakken helpen de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen.

 • Grootte : De Jolly Tuff Tosser 10 cm heeft een diameter van 4 inch, waardoor hij ideaal is voor kleine tot middelgrote honden.

 • Kleuropties : De Jolly Tuff Tosser 10 cm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood.

 • Reiniging : De Jolly Tuff Tosser 10 cm is gemakkelijk schoon te maken en is vaatwasmachinebestendig in het bovenste rek.

Kortom, de Jolly Tuff Tosser 10 cm is een duurzaam en sterk hondenspeelgoed dat ontworpen is om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.


Het unieke ontwerp maakt het een snoepdispenser en speelgoed in één, en de unieke verhoogde oppervlakken helpen de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen.


De Jolly Tuff Tosser van 10 cm heeft een diameter van 10 cm, waardoor hij ideaal is voor kleine tot middelgrote honden. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en is het vaatwasmachinebestendig in het bovenste rek.


Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur)


De Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) is hondenspeelgoed dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand tegen ruig spel.Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) ;

 • Materiaal : De Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff" mix van rubber die is ontworpen om dik en duurzaam te zijn. Dit materiaal is ontwikkeld om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.

 • Ontwerp : De Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) heeft een geïntegreerd handvat dat eindeloze manieren biedt om dit duurzame speelgoed te dragen, spelen, apporteren en trekken. Er is ook een plekje waar u snoepjes of brokjes kunt verstoppen, zodat uw pup terug blijft komen voor meer.

 • Maat : De Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) heeft een diameter van 15 cm, waardoor hij ideaal is voor middelgrote tot grote honden.

 • Kleur en geur : De Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) wordt geleverd in een babyblauwe kleur en is geparfumeerd met bosbessen.

 • Reiniging : De Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) is gemakkelijk schoon te maken en mag in de vaatwasser in het bovenste rek.

Kortom, de Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) is duurzaam en sterk hondenspeelgoed dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.


Het geïntegreerde handvat biedt eindeloze mogelijkheden om dit duurzame speeltje te dragen, spelen, apporteren en trekken, en de plek waar je snoepjes of brokjes kunt verstoppen zorgt ervoor dat je pup terug blijft komen voor meer.


De Jolly Tug-n-Toss 15 cm Babyblauw (Blauwe Bessengeur) heeft een diameter van 15 cm, waardoor hij ideaal is voor middelgrote tot grote honden. Hij heeft een babyblauwe kleur en is geparfumeerd met bosbessen. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en is het vaatwasmachinebestendig in het bovenste rek.


Jolly Tuff treader 15 cm


De Jolly Tuff Treader is een kauwspeeltje voor honden dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen ruig spel. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Jolly Tuff Treader;

 • Materiaal : De Jolly Tuff Treader is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om dik en duurzaam te zijn. Dit materiaal is ontwikkeld om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.

 • Ontwerp : De Jolly Tuff Treader heeft een slim ontwerp dat vergelijkbaar is met de populaire Jolly Ball, maar dan in de vorm van een "treaded" kauwspeeltje. Het heeft unieke verhoogde oppervlakken die helpen de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen.

 • Maat : De Jolly Tuff Treader is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 15 cm in diameter tot andere maten die geschikt zijn voor verschillende hondenrassen.

 • Kleuropties : De Jolly Tuff Treader is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood en babyblauw.

 • Handvat : Sommige versies van de Jolly Tuff Treader worden geleverd met een handvat waarmee honden het gemakkelijk kunnen oppakken en dragen.

Kortom, de Jolly Tuff Treader is een duurzaam en sterk hondenspeelgoed dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.


Het unieke ontwerp is vergelijkbaar met de populaire Jolly Ball, maar dan in de vorm van een kauwspeeltje met loopvlak, en de unieke verhoogde oppervlakken helpen de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen.


De Jolly Tuff Treader is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en sommige versies worden geleverd met een handvat waardoor honden het gemakkelijk kunnen oppakken en dragen.


Jolly Ball 20cm rood paard en hond


De Jolly Ball 20cm in het rood is volgens de zoekresultaten een populair speeltje voor zowel honden als paarden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Jolly Ball 20 cm.

 • Afmeting : De Jolly Ball 20cm heeft een diameter van 20cm, waardoor het een goede maat is voor zowel honden als paarden.

 • Materiaal : De Jolly Ball 20 cm is gemaakt van zacht, zelfopblazend materiaal dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen ruig spel. Het is ook bijtvast, waardoor het een goede optie is voor honden en paarden die graag kauwen.

 • Kleuropties : De Jolly Ball 20 cm is verkrijgbaar in rood en soms blauw.

 • Entertainment : De Jolly Ball 20 cm is ontworpen om urenlang vermaak te bieden aan paarden en honden. Het is een zachte speelbal die kan worden getrapt, gegooid en achtervolgd, en die zichzelf opblaast, zodat hij altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm.

 • Duurzaamheid : De Jolly Ball 20 cm is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen ruig spel. Het is lekbestendig en bestand tegen bijten en kauwen.

Kortom, de Jolly Ball 20cm in de kleur rood is een populair speeltje voor zowel honden als paarden. Het is gemaakt van zacht, zelfopblazend materiaal dat duurzaam is en bestand is tegen ruw spel.


Het is verkrijgbaar in rood en soms blauw en is ontworpen om paarden en honden urenlang vermaak te bieden. De Jolly Ball 20 cm is lekbestendig en bestand tegen bijten en kauwen, waardoor het een goede optie is voor honden en paarden die graag kauwen.


FAQ Veelgestelde vragen sterk hondenspeelgoed Jolly


Wat is Jolly Tuff?


Jolly Tuff is een assortiment hondenspeelgoed dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen ruw spel en agressief kauwen. Het speelgoed is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan.


Wat zijn enkele Jolly Tuff-hondenspeeltjes?


Sommige Jolly Tuff-hondenspeeltjes zijn de Jolly Tuff Tosser, Jolly Tuff Teeter, Jolly Tuff Toppler en Jolly Tuff Treader. Dit speelgoed is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen ruig spel en agressief kauwen.


Wat is de Jolly Tuff Toppler?


De Jolly Tuff Toppler is een traktatiedispenser en speelgoed in één. Het heeft een verzwaarde onderkant die de behandeltijd extra uitdaagt en is gemaakt van de speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen de krachtigste kauwers.


Wat is de Jolly Tuff Teeter?


De Jolly Tuff Teeter is een stuiterend hondenspeelgoed dat uw hond uitdaagt om te werken voor zijn beloning. Het is gemaakt van de speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber en is ontworpen om bestand te zijn tegen de krachtigste kauwers.


Wat is de Jolly Tuff Tosser?


De Jolly Tuff Tosser is een kauwspeeltje dat kan worden gevuld, opgehaald, achtervolgd of gevangen. Het is gemaakt van de speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber en is ontworpen om bestand te zijn tegen de krachtigste kauwers.


Wat is de Jolly Tuff Treader?


De Jolly Tuff Treader is een kauwspeeltje voor honden dat is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen ruig spel. Het heeft een slim ontwerp dat lijkt op de populaire Jolly Ball, maar dan in de vorm van een kauwspeeltje. Het is gemaakt van de speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber en heeft unieke verhoogde oppervlakken die helpen de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen.


Kortom, Jolly Pets biedt een assortiment duurzaam hondenspeelgoed dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het Jolly Tuff-assortiment is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan. Enkele populaire Jolly Tuff-hondenspeeltjes zijn de Jolly Tuff Tosser, Jolly Tuff Teeter, Jolly Tuff Toppler en Jolly Tuff Treader.


Conclusie:


Jolly Tuff is een assortiment duurzaam hondenspeelgoed dat is ontworpen om ruig spel en agressief kauwen te weerstaan. Het speelgoed is gemaakt van een speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber die is ontworpen om zelfs de krachtigste kauwers te weerstaan. Enkele populaire Jolly Tuff-hondenspeeltjes zijn de Jolly Tuff Toppler, Jolly Tuff Teeter en Jolly Tuff Tosser.


Dit sterk hondenspeelgoed is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand te zijn tegen ruig spel en agressief kauwen. Ze zijn gemaakt van dik natuurlijk rubber en hebben unieke verhoogde oppervlakken die helpen de tanden schoon te maken terwijl honden kauwen.


De Jolly Tuff Toppler heeft een verzwaarde onderkant die de traktatietijd extra uitdagend maakt, terwijl de Jolly Tuff Teeter een stuiterend hondenspeeltje is dat uw hond uitdaagt om te werken voor zijn beloning.


De Jolly Tuff Tosser is een kauwspeeltje dat kan worden gevuld, opgehaald, achtervolgd of gevangen. Al dit speelgoed is gemaakt van de speciaal samengestelde "tuff"-mix van rubber en is ontworpen om bestand te zijn tegen de krachtigste kauwers.
16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page