top of page

Bach bloesem remedie voor dieren

Bach bloesem remedie voor dieren


Bach Bloesem remedie voor dieren hoe werkt het

Iedereen loopt wel eens tegen problemen aan met zijn huisdier. Bent u recent verhuisd en is uw dier sindsdien rusteloos? Is uw dier angstig, maar weet u niet waarom? Zijn uw dieren bang voor vuurwerk of heeft u andere problemen door het gedrag van uw dier? Dan is Bach Bloesemtherapie misschien iets voor uw dier.

Wanneer kunnen we een Bach Bloesem remedie bij dieren inzetten


Bij verschillende acute problemen kunnen we Bach Bloesem remedie inzetten oa. Bij verhuizing, rouwverwerking, mishandeling, herplaatsing, moe en lusteloosheid, trauma’s uit heden en verleden, onverklaarbare angst en paniek, onzekerheid, stress, jaloezie, agressiviteit, ziekte (na b.v. een operatie), dominantie, asieldieren, onzindelijkheid , zwangerschap en bevalling, verandering (verhuizing, komst van nieuw huisdier of baby), onweer , vuurwerk en met trainingen, etc.

Als preventieve behandeling is uiteraard ook mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen en u wilt uw dier wat ondersteuning geven bij het doormaken van deze grote verandering, een bezoek aan de dierenarts, de jaarwisseling, wisselen van baasje etc. Ik adviseer een week voor de gebeurtenis te starten met de preventieve remedies. Neem dus tijdig contact met mij op, zodat ik de remedies ruim van tevoren naar u kan verzenden.bach bloesem remedie voor dieren
vlinder op struik

Hoe werken de Bach Bloesem remedies bij dieren

Bach Bloesem remedies werken in op gedrag, gemoedstoestanden, emoties en karaktereigenschappen. Ook dieren hebben net als mensen positieve en negatieve kanten. Wanneer een dier niet lekker in zijn vel zit kan dit doorslaan naar extreem gedrag. Een op maat voor het dier gemaakte Bach Bloesem remedie ondersteunt het dier om weer terug in balans te komen.

Hoe werk ik

Vaak hoor ik mensen zeggen “Ja maar ik heb al Bach Bloesem gebruikt”. Als ik dan doorvraag zeggen ze dat heb ik gekocht bij de drogist. Maar juist omdat niet ieder dier hetzelfde is heeft dit vaak geen effect op een dier. Of mensen zeggen “Ja de Rescue” , maar dit is juist een echte nood remedie die je niet te lang kan en mag gebruiken. En zeker NIET overal voor inzetbaar is.

Dierentolk en de Bach Bloesem remedies voor dieren


Doordat ik dierentolk ben, kan ik dieper ingaan op de emoties en de psyche van het dier. Ik verplaats me ook in het baasje, want die begrijpt er vaak niets van waarom zijn dier zo doet. Ik kijk waar het probleem zit bij het dier. De Bach Bloesem remedies worden speciaal samengesteld op het individuele dier. Want ieder dier is uniek met ieder zijn eigen problemen. Door deze speciale combinatie kan ik dan op uw dier een Bach Bloesem remedie samenstellen. Ik begeleid u in dit proces en adviseer indien nodig. Wel adviseer ik altijd eerst met het dier naar een dierenarts te gaan, om een eventueel medisch probleem uit te sluiten. Ook een gedragstherapeut kan ons helpen met het probleem van uw dier.

Heeft u vragen over Bach bloesem remdie voor dieren neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Mail mij.

Bach Bloesem remedies zijn geen alternatief voor een medische behandeling maar een aanvullende geneeswijze (complementair).

Bach Bloesems remedies zijn 100% natuurlijk, veilig, niet verslavend en kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere medicatie of behandelvormen zoals homeopathie.

Even een verhaaltje hier over de hulp van Miriam.

“Miriam heeft mij en Chanel ook geholpen met Bach bloesem, en niets is haar teveel! Miriam denkt mee in de situatie waar je in zit. Dus als je hulp nodig hebt voor je hondje is ze echt een aanrader!! Chanel heeft nu een paar maanden Bach bloesem gebruikt en is echt opener geworden, en ze heeft meer rust in zich.”

Miriam bedankt voor alles!!!

Rosa

“Even een tip, misschien heb je hier iets aan. Ik neem regelmatig voor mijn poezen en ook voor katjes van vrienden van Miriam Hogeterp, Bach Bloesem remedie druppels af. En echt het werkt, voor niet veel geld aan druppels heb je misschien weer een vrolijke kat. Aan de hand van een foto van jouw schatje geeft zij een eerlijk advies of het te verhelpen is met de Bach Bloesem remedie Door ziekte moest ik katjes herplaatsen heb het er nog steeds moeilijk mee, 1 poesje is bij mijn dochter terecht gekomen. Die had ook een hond.Die twee waren gelukkig samen, toen de hond overleden was ging de poes er bijna aan onderdoor, ze was zo zwaar in rouw, nu na 2 x Bach Bloesem remedie eet ze weer goed en is ze weer gelukkig. Ik zelf heb een bitch waar ik de druppels aan geef, er was niet veel hoop maar ze is zo veranderd, het kostte mij 2 keer Bach Bloesem Remedies en dat heb ik er graag voor over gehad, Miriam is echt heel goed!!.”

20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page