top of page

Diercommunicatie

Diercommunicatie is de taal van het hart

Diercommunicatie is communiceren en uitwisselen van informatie tussen dier en mens soms via gedachten, gevoelens of beelden. Je wisselt energie uit met een dier wat voor het dier begrijpelijk is.

Dieren zijn intuïtief en spreken de taal via hun hart en niet verbaal zoals wij mensen dat doen, iedereen kan in principe communiceren met zijn eigen dier. Net zoals een moeder met haar baby praat, moeder weet precies wat haar kindje bedoeld als het huilt.

Iedereen maakt dit ook dagelijks mee maar door ons drukke leven lopen we er vaak aan voorbij, bijvoorbeeld je denkt aan een persoon die je al heel lang niet hebt gezien en dan gaat de telefoon die persoon is aan de andere kant van de lijn. Men denkt dan wat een toeval, maar dit is geen toeval!Diercommunicatie
Diercommunicatie met bordercollie


Diercommunicatie en de energie die je onderling uitwisselt

Dit is de energie die je onderling uitwisselt! Dus door ons drukke leven, en omdat wij hebben leren praten, zijn wij dit weer verleerd. Terwijl je als baby al kon communiceren. Ik heb weer geleerd te luisteren naar mijn intuïtie. Door dit gegeven wil ik graag mens en dier helpen.


" Toeval bestaat niet"


Contact leggen met overleden dieren

Ik kan ook contact leggen met overleden dieren en ik doe dit via een foto. Het klinkt misschien een beetje raar maar alles om ons heen is energie, een dier wat overleden is heeft net zoveel energie en komt net zo duidelijk door, als een dier wat nog in leven is. Dus u hoeft niet met uw dier bij mij langs te komen. Alles werkt via energie en telepathisch contact. Daarom heet het ook Diercommunicatie.

Een gesprek met uw dier kan soms zeer verhelderend werken voor beide partijen en soms kan het ook confronterend overkomen wat het dier verteld. Maar het dier zal dit nooit doen om u te kwetsen. Wat het dier mij verteld blijft tussen het dier, u en mijzelf. Het gaat meer om het gevoel en beleving van het dier zelf op dat moment, dit zijn moment opnames.

Dit hangt ook heel sterk samen met hoe een dier zich op dat moment voelt. Door een gesprek aan te laten gaan met uw dier zie ik vaak een betere verstandhouding tussen mens en dier. En daar gaat het tenslotte om.


Onvoorwaardelijke liefde voor zowel mens als dier.


Diercommunicatie kan communiceren met uw overleden dier, een laatste groet behoort tot de mogelijkheden. En mocht u een vraag willen stellen aan uw dier dan kan ik dit voor u vertalen.


Wilt u meer informatie over Diercomunnicatie en contact met mij op willen nemen dan kan dit via: diercommunicatie@gmail.com

19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page