top of page

Onzichtbare omheining hond

De effectieve manier om uw hond binnen een bepaald gebied te houden


Een onzichtbare omheining voor honden is een effectieve manier om uw hond binnen een bepaald gebied te houden zonder de lastige van een fysieke omheining. Het systeem wordt geleverd met een ontvanger halsband die een toonmodus heeft voor training, plus 5 instelbare niveaus van correctie, afhankelijk van het temperament van de hond.


De halsband past zich aan aan nekmaten tussen 6-28 inch en wordt aanbevolen voor huisdieren die 5 vijver of meer wegen. Met de aankoop van extra ontvanger halsbanden kan de draadloze omheining een onbeperkt aantal huisdieren bevatten met één systeem.


De verstelbare cirkelvormige reikwijdte kan tot 1/2 hectare vanaf de plaatsing van de draagbare binnenzender bedekken en kan verder worden uitgebreid met de aankoop van een extra zender.


Er zijn verschillende soorten onzichtbare omheiningen beschikbaar, zoals draadloze omheiningen en onzichtbare omheiningen met draad. Het is belangrijk om een ​​veilige en duurzame onzichtbare omheining te kiezen en honden tijdens het spelen te begeleiden om ongelukken of verwondingen te voorkomen.


Petsafe is een bekend merk dat verschillende soorten onzichtbare omheiningen voor honden aanbieden, zoals de Petsafe Instant Fence en de Petsafe Stubborn Dog In-Ground Fence.hond die springt
onzichtbare omheining hond


Hoe stel je van Petsafe de onzichtbare omheining hond in:


Hier zijn de stappen om de Petsafe onzichtbare omheining voor honden op te zetten:

 1. Plaats de omheiningszender binnenshuis op een centrale locatie in uw huis.

 2. Stel de omheiningszender in op de gedeeltelijke omvang van het omheinde gebied.

 3. Graaf een geul rond de omtrek van het omheinde gebied en leg de grensdraad in de geul.

 4. Sluit de grensdraad aan op de omheiningszender.

 5. Bevestig de ontvanger halsband aan uw hond en stel deze in op de juiste grootte.

 6. Laat uw hond wennen aan de halsband en de gecorrigeerde signalen door middel van training.

 7. Test de omheining om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.

 8. Bevestig de grensvlaggen rond de omtrek van het omheinde gebied om uw hond te helpen de grenzen te begrijpen.

 9. Houd toezicht op uw hond terwijl hij in het omheinde gebied is om ervoor te zorgen dat hij veilig blijft.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en te testen voordat u uw hond loslaat in het beveiligde gebied. Het is ook belangrijk om uw hond te trainen en te begeleiden terwijl hij in het omheinde gebied ervoor zorgt dat hij veilig blijft en de grenzen begrijpen.hond op een doosje
onzichtbare draadloze omheining hond


Hoe train je een hond met de onzichtbare omheining hond van Petsafe


Hier zijn enkele stappen die u kunt toepassen

 1. Plaats de omheiningszender binnenshuis op een centrale locatie in uw huis en stel de omheiningszender in op de totale grootte van het omheinde gebied.

 2. Bevestig de ontvanger halsband aan uw hond en stel deze in op de juiste grootte.

 3. Laat uw hond wennen aan de halsband en de gecorrigeerde signalen door middel van training. Begin met het gebruik van de toonmodus en verhoog geleidelijk aan de krachtige van de correctiesignalen.

 4. Test de omheining om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.

 5. Bevestig de grensvlaggen rond de omtrek van het omheinde gebied om uw hond te helpen de grenzen te begrijpen.

 6. Houd toezicht op uw hond terwijl hij in het omheinde gebied is om ervoor te zorgen dat hij veilig blijft.

 7. Herhaal de trainingssessies regelmatig om ervoor te zorgen dat uw hond de grenzen begrijpt en veilig blijft binnen het omheinde gebied.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en te testen voordat u uw hond loslaat in het beveiligde gebied. Het is ook belangrijk om uw hond te trainen en te begeleiden terwijl hij in het omheinde gebied ervoor zorgt dat hij veilig blijft en de grenzen begrijpen.twee halsbanden
onzichtbare omheining met 2 halsbanden

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten die je moet vermijden bij het trainen van je hond om de Petsafe onzichtbare omheining te gebruiken

 1. De hond niet op de juiste manier kennis laten maken met het systeem: Het is belangrijk om de hond op de juiste manier kennis te laten maken met het systeem en de halsband voordat u deze gebruikt. Dit houdt onder meer in dat de hond mag snuffelen en onderzoeken aan de halsband en de vlaggen die de grens markeren.

 2. Geen gebruik maken van positieve bekrachtiging: Positieve bekrachtiging is een belangrijk onderdeel van het trainen van een hond om de Petsafe onzichtbare omheining te gebruiken. Het gebruik van snoepjes, complimenten en speeltijd kan goed gedrag helpen versterken en de hond aanmoedigen om binnen de grenzen te blijven.

 3. Geen toezicht houden op de hond: Het is belangrijk om toezicht te houden op de hond terwijl hij het systeem gebruikt, om er zeker van te zijn dat hij binnen de grenzen blijft en geen ongemak of angst ervaart.

 4. De halsband niet goed afstellen: De halsband moet goed worden afgesteld om ervoor te zorgen dat deze comfortabel en veilig om de nek van de hond past. Als de halsband te los of te strak zit, werkt deze mogelijk niet goed of kan hij ongemak voor de hond veroorzaken.

 5. Het niet opvolgen van de instructies van de fabrikant: Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig op te volgen bij het opzetten en gebruiken van de Petsafe onzichtbare omheining. Als u dit niet doet, kan dit tot gevolg hebben dat het systeem niet goed werkt of schade toebrengt aan de hond.

Door deze veelgemaakte fouten te vermijden en de juiste trainingstechnieken te volgen, kunnen hondeneigenaren hun honden met succes trainen om de Petsafe onzichtbare omheining te gebruiken en ze veilig binnen de grenzen te houden.halsband met kastje
onzichtbare omheining Petsafe

Wat zijn enkele tips voor het aanpassen van de instellingen op Petsafe onzichtbare omheining voor honden


Hier volgen enkele tips voor het aanpassen van de instellingen op de Petsafe onzichtbare omheining voor honden:

 1. Volg de instructies van de fabrikant: Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig op te volgen bij het aanpassen van de instellingen op de Petsafe onzichtbare omheining. Dit zorgt ervoor dat het systeem goed werkt en dat de hond veilig en comfortabel is.

 2. Begin met de laagste instelling: Begin bij het aanpassen van het correctieniveau met de laagste instelling en verhoog deze geleidelijk totdat de hond goed reageert. Dit helpt overstimulatie en ongemak voor de hond te voorkomen.

 3. Gebruik positieve bekrachtiging: Positieve bekrachtiging is een belangrijk onderdeel van het trainen van een hond om de Petsafe onzichtbare omheining te gebruiken. Het gebruik van snoepjes, complimenten en speeltijd kan goed gedrag helpen versterken en de hond aanmoedigen om binnen de grenzen te blijven.

 4. Test het systeem regelmatig: Het is belangrijk om het systeem regelmatig te testen om er zeker van te zijn dat het goed werkt en dat de hond veilig en comfortabel is. Dit kan gedaan worden door met de hond rond de omtrek van de grens te lopen en hun gedrag te observeren.

 5. Pas de halsband goed aan: De halsband moet goed worden afgesteld om ervoor te zorgen dat deze comfortabel en veilig om de nek van de hond past. Als de halsband te los of te strak zit, werkt deze mogelijk niet goed of kan hij ongemak voor de hond veroorzaken.

Door deze tips te volgen kunnen hondenbezitters met succes de instellingen op de Petsafe onzichtbare omheining aanpassen en hun honden trainen om het systeem veilig en effectief te gebruiken.halsband hond
draadloze omheining petsafe

FAQ Veelgestelde vragen Petsafe onzichtbare omheining hond

Wat is een Petsafe onzichtbare omheining hond?

 • Een Petsafe onzichtbare omheining is een systeem dat een veilige en effectieve manier biedt om uw hond binnen een bepaald gebied te houden zonder de onderdelen van een fysieke omheining. Het systeem bestaat uit een omheiningszender, grensdraad en een ontvangerhalsband.

Hoe werkt een Petsafe onzichtbare omheining hond?

 • Een Petsafe onzichtbare omheining werkt door middel van een radiosignaal dat wordt verzonden vanuit de omheiningszender via de grensdraad. De ontvanger halsband die de hond draagt, ontvangt het signaal en geeft een waarschuwing af wanneer de hond de grens nadert. Als de hond de grens overschrijdt, wordt er een statische correctie gegeven om de hond terug te leiden naar het omheinde gebied.

Is een Petsafe onzichtbare omheining veilig voor mijn hond?

 • Ja, een Petsafe onzichtbare omheining is veilig voor uw hond, mits het correcte systeem is geïnstalleerd en de hond goed is getraind. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en te testen voordat u uw hond loslaat in het beveiligde gebied. Het is ook belangrijk om uw hond te trainen en te begeleiden terwijl hij in het omheinde gebied ervoor zorgt dat hij veilig blijft en de grenzen begrijpen.

Kan ik een Petsafe onzichtbare omheining gebruiken voor meerdere honden?

 • Ja, met de aankoop van extra ontvanger halsbanden kan de draadloze omheining een onbeperkt aantal huisdieren bevatten met één systeem.

Hoe kan ik mijn hond trainen om de Petsafe onzichtbaar te gebruiken?

 • Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en te testen voordat u uw hond loslaat in het beveiligde gebied. Het is ook belangrijk om uw hond te trainen en te begeleiden terwijl hij in het omheinde gebied ervoor zorgt dat hij veilig blijft en de grenzen begrijpen. Het gebruik van positieve versterking, zoals recepten, lof en speeltijd, kan helpen bij het trainen van uw hond om de omheining te gebruiken.

Conclusie onzichtbare omheining hond Petsafe


De Petsafe onzichtbare omheining is een veilige en effectieve manier om uw hond binnen een bepaald gebied te houden zonder de stof van een lichamelijke omheining. Het systeem bestaat uit een omheiningszender, grensdraad en een ontvanger halsband.


Er zijn verschillende soorten Petsafe onzichtbare omheiningen beschikbaar, zoals draadloze omheiningen en onzichtbare omheiningen met draad. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en te testen voordat u uw hond loslaat in het beveiligde gebied.


Het is ook belangrijk om uw hond te trainen en te begeleiden terwijl hij in het omheinde gebied ervoor zorgt dat hij veilig blijft en de grenzen begrijpen. Er zijn verschillende soorten Petsafe onzichtbare omheiningen beschikbaar voor katten en honden.


47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page