top of page
 • Wat is tot nu toe je meest uitdagende hond geweest?
  Een driejarige Australian labradoodle die agressie had ontwikkeld naar andere honden en mensen. En ik ben blij te kunnen zeggen dat hij nu rustig aan de lijn loopt en andere honden zonder angst kan benaderen.
 • Wat zijn de meeste voorkomend hondenproblemen die je bent tegengekomen?
  Verlatingsangst, trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden, opspringen, blaffen
 • Waarom bij jou komen trainen?
  Door de jaren hondenervaring die ik heb opgebouwd en omdat ik graag mijn passie met iedereen wil delen. En wij trainen op een positieve manier en kijken echt naar de combinatie hond en mens of hond en kind.
 • Waarom wilde je honden gaan trainen?
  Ik was 30 jaar oud en ik werd gevraagd om ineen dierenpension met honden te komen werken. Alleen had ik nog nooit een hond vastgehouden in mijn leven of gehad. En toen heb ik een HBO opleiding hondeninstructeur gevolgd bij Dogvision.
 • Hoeveel ervaring heb jij als hondentrainer?
  Ik heb al 16 jaar hondenervaring en trainde gemiddeld 150 tot 200 honden in de week. Ook ben ik gespecialiseerd om kinderen te helpen met een hond op het gebied van autisme, anorexia, ADHD, nieuwetijdskinderen.
 • Welk hondenras train je?
  Ieder hondenras is bij ons welkom of een het nu een Amerikaanse Stafford is of een bull terriër of chihuahua. Iedere hond/mens is trainbaar.
 • Wat zijn veelgestelde vragen?
  Veelgestelde vragen kunnen gebruikt worden om snel algemene vragen te beantwoorden over je bedrijf, zoals 'Naar waar kunnen producten verzonden worden?', 'Wat zijn de openingstijden?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'. Met veelgestelde vragen kunnen mensen op een eenvoudige manier op je site navigeren en de SEO van je site verbeteren.
bottom of page