top of page

HONDENTRAININGEN YVONNE VAN DER MEER

yvonne van der meer met golden doodle

Hondentrainingen. Ons motto: Alleen het allerbeste is goed genoeg voor u en uw hond of pup. Goede  hondentraining en puppy cursus met de beste service en kwaliteit.

HONDENTRAINING  voor u en uw hond bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer.

Hondenschool Appelscha en Alkmaar de grootste Hondentraining van Nederland.

Bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer kunt u terecht voor bijna alles wat met puppy’s en honden te maken heeft. Zo organiseren wij regelmatig leuke workshops of u kunt de praktijk opleiding hondentrainer volgen. Houd de site in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen op honden gebied, of kijk direct in onze agenda.

Jong geleerd pups vanaf 8 weken bij Hondentraining

 

Hondentraining kan betekenen eerst Puppy Socialisatie en dan Puppy Cursus, want hoe jonger je begint met een puppy des te sneller je resultaten ziet. Jonge pups tussen de 8 en 12 weken leren enorm snel. Onze Puppy Cursus is het verlengstuk van Puppy Socialisatie en is daarom ook praktijkgericht. Hondentraining geeft u en de pup professionele begeleiding waarbij wordt gekeken naar de combinatie pup/hond en eigenaar.

 

Persoonlijke begeleiding op maat

Bij Hondentraining staat persoonlijke aandacht en begeleiding  erg hoog in het vaandel, het gemiddelde aantal in een groep is dan ook 5 tot max 8 cursisten. Op deze manier kunnen wij u persoonlijke begeleiding op maat bieden, want geen één hond en mens zijn nu eenmaal hetzelfde! Mocht uw hond gedragsproblemen vertonen die niet in de groepslessen opgelost kunnen worden, of heeft u hulp nodig buiten de reguliere lessen om? Dan kunt u rekenen op de hulp van onze ervaren gedragstherapeuten.

Visie – Methode Hondentraining Yvonne van der Meer

Hondentraining staat voor een goede relatie tussen mens en hond begint en dit begint met wederzijds respect, maar vooral KENNIS!
Wilt u uw hond op de juiste manier opvoeden en trainen, dan is het van belang dat u inzicht heeft in het natuurlijk gedrag,
leerprincipes en vooral de communicatie van uw hond, want een hond is tenslotte geen mens in een vachtje!
Onze missie is dat u en uw hond elkaar beter leren begrijpen en samen plezier hebben!
U wilt toch ook een band van wederzijds respect, vertrouwen en plezier met uw hond?

 

Positieve trainingsmethode bij hondenschool Yvonne van der Meer

Bij Hondentraining Yvonne van der Meer staat daarom het positief trainen en begeleiden van honden centraal.
Dit betekent dat er op een hond vriendelijke en plezierige manier getraind wordt. Echter positief trainen is niet alleen maar alles negeren en teveel belonen! Ons uitgangspunt is verkeerd gedrag voorkomen en/of ombuigen en goed gedrag belonen. Heel belangrijk in onze benadering is dat we u leren kijken naar wat de hond wél voor gedrag vertoont en WAAROM i.p.v. kijken naar wat hij/zij NIET doet. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het beter leren begrijpen en “lezen” van uw hond. Hierbij wordt er vooral gelet op de lichaamstaal van de hond, maar ook op die van uzelf.

Bij Hondentraining Yvonne van der Meer kunt u terecht voor bijna alles wat met puppy’s en honden te maken heeft. Zo organiseren wij regelmatig leuke workshops of u kunt de praktijk opleiding hondentrainer volgen. Houd de site in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen op honden gebied, of kijk direct in onze agenda.

E-BOOK UW EERSTE PUP


E-book geschreven door Yvonne van der Meer, die in 100 pagina’s uitlegt wat u moet weten bij uw eerste pup.
Nu voor maar: € 9,95
Meer informatie…

Online puppy pakket:


Online puppy pakket waaronder lichaamstaal hond, stress signalen hond en nog veel meer. Voor maar  € 14,95

ERKENNING EN ACCREDITATIE


Hondentrainingen Yvonne van der Meer is geregistreerd in het register van het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dat betekent dat alle opleidingen, cursussen en workshops erkend zijn. In het CRKBO kunnen onderwijsinstellingen worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). De audit is uitgevoerd door het CPION, Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Daarnaast zijn wij aangesloten bij SPPD dit is een erkende platform voor gediplomeerde hondeninstructeur.

Lees ook de reviews over ons bedrijf

 
 
 
 

WAAROM HONDENTRAININGEN YVONNE VAN DER MEER?


– Gediplomeerd Kynologisch Instructeurs
– Training BINNEN en buiten
– Positief trainen met uw hond
– Persoonlijke aandacht
– Training op maat, want geen één hond en mens zijn nu eenmaal       hetzelfde!
– Kleine groepen. Gemiddeld 5 tot max. 8 cursisten per groep.
– Veel aandacht voor het beter leren begrijpen en “lezen” van uw hond.
– Werken aan goede coach/hond relatie
– Alle honden en pups zijn welkom!
– Het hele gezin is welkom!


Kortom dé hondenschool van Yvonne van der Meer in de regio’s: Friesland en Drenthe, Appelscha, Heerenveen, Wolvega, Noordwolde, Elsloo, Boijl, Smilde, Beilen. In Noord-Holland: Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen

 
bottom of page