top of page

Memoriam Boeddha R.I.P 6-6-2013

Laatste groet uit de hemel Boeddha

 

29-08-2013,


Ik zie Boeddha heerlijk languit op zijn zij liggen. Aan een rustig beekje alles is groen om hem heen. Een heel mooi groen grasveld met overal bloemen.(Zo gek zelfs ik voel me nu heel rustig) Hij is heel tevreden en hahahaha er is nog iemand bij hem………………… Je raad het nooit Missy ligt heel dicht tegen hem aan.

Hoe gaat het nu met je? en heb je je rust gevonden?


Het gaat goed met me ik voel me vrij. En weet je zo raar ik voel me heel licht. Daar heb ik erg aan moeten wennen heerlijk ik wist niet meer dat dat bestond. Mijn overgang was zo mooi, eerst wilde het niet ik kon niet gaan zag haar verdriet ,ze had me nodig. Maar ik werd hier met open armen ontvangen, net of er op me werd gewacht.

Hondentraining | Puppytraining | In Memoriam hond | Appelscha | hondentraining Appelscha | Puppycursus Appelscha | Hondentrainingen Appelscha | Hondencursus Appelscha | hondenschool Appelscha

Blijf je voor altijd Yvonne haar gids, en kom je nog terug als ziel?


Ja hehe ik ben haar gids en zal altijd over haar waken. Zal haar nooit in de steek laten, dit heeft ze bij mij ook nooit gedaan! zal haar begeleiden haar hele leven lang. als het later zelf haar tijd is dan zal ik op haar wachten en zijn we weer voor altijd samen. ik terug kom dat weet ik nog niet. Voorlopig blijf ik even lekker hier. Genieten van de rust. Maar hier ga ik lekker geen antwoord op geven. Trouwens dat kan ik ook niet want wie weet ben ik wel ergens anders heel hard nodig! En er zijn vele mensen die hulp nodig hebben!

Wil je nog iets tegen Ayla zeggen?

Ja Ayla blijf jezelf je doet het goed. Je bent een prima vervanging voor mij. ben je wat onzeker maar dat is nergens voor nodig. Want ik ben heel dicht bij je en zal je helpen waar nodig. Yvonne is dol op je en jij bent nu mij voor haar. zal ook niet zo snel een andere hond komen hoor, die mij gaat vervangen. Vertrouw wat meer op jezelf en op haar dan komt het met jou helemaal goed.

Heb je nog een boodschap voor Yvonne?

Ga zo door met de hondenschool en lief dank je wel mijn speciale plekje daar op de school. Maar ik ben er toch wel hoor!!! Een ding moet je wel heel goed begrijpen, Je moet het zelf doen. Ik ben er voor je en geef je dan dat zetje in je rug. Heb je me trouwens van de week niet gevoeld????? Ik gaf je een tikje tegen je rug, van goed zo je doet het goed. En ik help je waar ik kan en doe dit met veel plezier. Ik weet dat ze me mist, en ook ik ben haar dankbaar dat ik bij haar mocht zijn. En zet je hondenschool met veel liefde en zorg door want je bent een Kanjer. Zeg haar dat ik van haar hou en er altijd voor haar zal zijn. Maar ik ben heel blij dat ze me heeft laten gaan. Want ik voel me zo fijn hier. Ik geef haar een dikke lebber voor mijn fijne leven op aarde. En ooit zijn we weer samen!!!!!!!!!!!

bottom of page