top of page

 

 

 

 

 

 

 

Cursus hondentrainer praktijk Module 1, biedt hondenliefhebbers, zowel hobby als professioneel, meer informatie en kennis over het gedrag van de hond. Iedereen is bij ons van harte welkom!

Module 1 biedt hondenliefhebbers, zowel hobby als professioneel, meer informatie en kennis over het gedrag van de hond. Iedereen is bij ons van harte welkom! De cursus leergedrag bij honden is voor iedereen toegankelijk, een vooropleiding is dus niet nodig; wij bieden een voornamelijk praktijkgerichte cursus aan.

  • Lichaamstaal honden: met beeldmateriaal, maar vooral in de praktijk leren we je om te gaan met echte honden waardoor je direct het gedrag van de hond kunt leren lezen.

  • Communicatie honden onderling: hoe communiceren honden onder elkaar, wat is een roede lverband.

  • Communicatie hond en mens: hoe verloopt de communicatie tussen hond en mens, zowel verbaal als non-verbale leerprincipes.

  • Raskennis hond: iedere hond heeft zijn eigenschappen en voorkeuren, hoe train je welke hond en wat zijn de valkuilen?

  • Hoe draai ik een puppyklas: in de praktijk leren wij hoe de ontwikkeling van een pup in zijn werk gaat en hoe je het beste met een pup om kunt gaan.

  • Spel: hoe spelen honden onderling en wat zijn de spelregels tussen hond en mens.

Voor wie is cursus hondentrainer praktijk Module 1?

De cursus Hondentrainer praktijk is zodanig opgezet dat iedereen met een hart voor honden zich in kan schrijven. Wij brengen u graag onze kennis en liefde voor de hond over, u verdiept zich meer in het gedrag van zowel hond als mens en de interactie tussen beide.

Cursusdata 2024

Module 1: op aanvraag

De kosten voor Module 1

De kosten voor de cursus Hondentrainer praktijk Module 1 bedragen € 395,-. Dit is inclusief lesmateriaal, koffie, thee, lunch en het examen. De cursussen en examens vinden plaats bij Hondentrainingen Nederland

Schrijf u nu in!

Hier vindt u de informatie over Module 2.

Cursus hondentrainer praktijk Module 1

Module 1 – Leergedrag bij honden

Wat houdt cursus hondentrainer praktijk Module 1 in?

bottom of page