top of page

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen hondentraining hond en kind

We willen natuurlijk allemaal graag dat onze kinderen opgroeien tot zelfverzekerde volwassenen. Zelfvertrouwen training voor kinderen met honden. Er zijn meerdere factoren van invloed op het opbouwen van zelfvertrouwen van je kind met hond.


Gelukkig kun je als ouder ook een waardevolle bijdrage leveren. Speciaal voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, organiseert Hondentrainingen Nederland in samenwerking met stichting De Kinderconsument een unieke zelfvertrouwen training voor kinderen met honden.

pup die zwemt

Wat doen wij bij Zelfvertrouwen training voor kinderen met honden


Hondentrainingen Nederland: “Wij zoeken telkens naar wegen om kinderen te ondersteunen als ze het moeilijk hebben, bijvoorbeeld als ze gepest worden. Meestal doen we dit door voorlichting, maar deze training is wel héél bijzonder te noemen. Kinderen leren door met honden om te gaan, waar hun eigenwaarde ligt.


“Uit onze ervaringen weten wij dat kinderen onvoorwaardelijke liefde voelen zonder dat er enige (waarde) oordeel plaatsvindt en dat de hond hun beste maatje of kameraadje is.


De zelfvertrouwentraining is bedoeld voor elk kind (6 – 18 jaar) die behoefte heeft aan steun in de rug: autisme, Asperger, ADHD/ ADD, faalangst, gepest worden in de klas, weinig zelfvertrouwen. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen.


Ook kunnen wij individuele trainingen geven voor het kind. Voor de speciale, getrainde honden zorgt Hondentraining Nederland.bottom of page