top of page

Asielhonden Hondentraining

Asielhonden Hondentraining


Asielhonden Hondentraining om uw hond of puppy op de juiste manier op te voeden/ begeleiden/ trainen is het van belang dat u inzicht heeft in het natuurlijk gedrag, leerprincipes en vooral de communicatie van uw hond, want een hond is tenslotte geen mens in een vachtje.


Onze missie is dat u en uw hond elkaar beter leren begrijpen en vooral samen plezier hebben! U wilt toch ook een band van respect, vertrouwen en plezier met uw hond!


twee bruin witte honden die andere kant opkijken
Asielhonden Hondentraining

amerikaanse stafford hondentrainingen

Asielhonden Hondentraining: waarom?

Bij hondentraining staat daarom het positief trainen en begeleiden van honden centraal. Dit betekent dat er op een hond vriendelijke en plezierige manier getraind wordt.


Ons uitgangspunt is dan ook eventueel verkeerd gedrag te voorkomen en/of om te buigen en goed gedrag belonen. Heel belangrijk in onze benadering is dat we u leren kijken naar het gedrag dat de hond wél vertoont en het WAAROM, i.p.v. te kijken naar wat hij/zij NIET doet.


Verder wordt er veel aandacht besteed aan het beter leren begrijpen en “lezen” van uw hond. Hierbij wordt vooral gelet op de lichaamstaal van de hond, maar ook op die van uzelf. Verder staat persoonlijke aandacht en begeleiding erg hoog in het vaandel.


Wij bieden u persoonlijke begeleiding op maat; geen hond of mens is hetzelfde!

Asielhonden Hondentraining: de voordelen


  • Bent u diegene die de hond uit het asiel een 2e kans geeft?

  • Heeft u een hond uit het asiel gehaald!

  • Lijkt het u leuk om met de hond uit het asiel te komen trainen?

  • Dan bieden wij speciale trainingen voor de nieuwe eigenaar en de asielhond; u krijgt u een training op maat, specifiek afgestemd op u en uw hond.

  • Omdat wij vinden dat u een hond uit een asiel een nieuwe kans of thuis geeft willen

  • Vergeet ook niet de mentale stimulatie van u hond.
bottom of page