top of page

Fit en Fris

Fit en Fris Hondentraining


Fit en Fris hondentraining ss een nieuwe hondentraining bij Hondentrainingen Nederland. Hoe belangrijk vindt u het om lekker in je vel te zitten en prettig te voelen. Dat wil onze trouwe viervoeter natuurlijk ook! Met deze 5 daagse cursus ben je niet alleen leuk bezig met je hond, de cursus leert je ook goed kijken naar het fysieke conditie van je hond. En hoe je dat met leuke oefeningen goed in balans kan houden.


De cursus is een samenvoeging van coördinatie/balans oefeningen en mentale stimulatie. De lessen starten we met een lichaamsscan om het lijf van onze hond beter te leren kennen en eventuele pijnlijke plekken of zwakke plekken op te sporen.


hondje wat in gras wandelt
Fit en Fris Hondentraining

amerikaanse stafford hondentrainingen

Wat houdt deze Fit en Fris hondentraining in?


Deze hondentraining is bedoeld om honden beter bewust te maken van hun lijf. De oefeningen zijn gericht op de coördinatie van alle vier de voeten, conditie en de spierkracht van de hond. Deze Fit en Fris hondentraining is een hele goed training ook voor honden die onzeker of angstig zijn. Doordat je spelenderwijs de oefeningen aanleert zien de honden in dat ook spannende dingen dus vreemde voorwerpen heel erg leuk kunnen zijn.

Fit en Fris Hondentraining welke hond kan hieraan deelnemen?


  • Iedere hond of pup vanaf 10 maanden

  • Voor iedereen die actief met zijn hond bezig is

  • Honden die onzeker of angstig zijn krijgen meer zelfvertrouwen door deze training

  • Mensen die veel sporten met hun hond, denk daarbij aan speuren, behendigheid, Bootcamp hond, veel wandelen met de hond, fietsen met de hond.

  • Iedere hondenras zowel klein als groot

Welke voorwerpen worden er gebruikt bij deze Fit en Fris Hondentraining:

bottom of page