top of page

Funklas Hondentraining

Funklas Hondentraining


Funklas hond is een nieuwe training bij Hondentrainingen. Samen met uw hond gaat u leuke dingen doen. Een hond wil graag wat voor zijn eigenaar doen. En wat is er dan leuker om Funklas hond te doen. Een aanrader voor elk baasje!

Wat gaan we doen in Funklas Hondentraining:


* een stukje Gedrag & Gehoorzaamheid * uw hond laten denken met zijn hoofd * uw hond lekker moe maken * samen veel plezier laten beleven * deze training zorgt voor een betere samenwerking met elkaar * de hond raakt gemotiveerder * de hond geniet van het avontuur * sport en spel activiteiten * Agility met grondonderdelen

* Gebruik van behendigheidstoestellen


hondje met bal op speelveld
Funklas hondentraining

husky

Gedrag en Gehoorzaamheid training voor de hond:


Een gehoorzame hond op hoog niveau. Voor iedereen die na onze Vervolgtraining verder wil werken aan het gedrag en het gehoorzamen van de hond om uiteindelijk op een hoger niveau te komen. Een gehoorzame huishond is het ideaal beeld voor iedereen, niet opspringen naar bezoek, niet achter fietsers of joggers aan jagen, netjes mee lopen met de eigenaar: dat willen we toch allemaal. Gedrag en Gehoorzaamheidstraining is voor iedereen die meer aan het gedrag en de gehoorzaamheid van de hond wil werken. Gedrag en Gehoorzaamheid cursus is voor mensen die serieus verder willen met het trainen van hun hond.

Behendigheid:


Is een ontzettend leuke hondensport waar elke hond veel plezier aan kan beleven. Doel van deze sport (naast veel plezier hebben met je hond!) is een parcours met diverse toestellen zo snel mogelijk zonder fouten af te leggen. Door de tunnels, over de sprongen, klimmen over de raakvlak toestellen en al slalommend door een twaalftal paaltjes met elke keer een nieuwe route, het is voor de honden een grote speeltuin.


Door behendigheid wordt ook het baas-hond relatie steeds sterker. Net als bij alle vormen van hondensport is een goede verstandshouding tussen de hond en de eigenaar de eerste vereiste om iets te bereiken. Behendigheid biedt de hond naast fysieke uitdaging ook geestelijke uitdaging, en dat is nu net wat een hond nodig heeft! Elke hond kan behendigheid beoefenen, voor de jonge honden/senioren en honden met enige fysieke beperkingen zoals overgewicht (daar moet wel aan gewerkt worden wil de hond verder met behendigheid!) hebben wij aangepaste lessen. Daarbij is de spronghoogte zeer laag (20 cm), en wordt er rekening mee gehouden met bochten en aantal toestellen in het parcours.bottom of page