top of page

E-BOOK – UW EERSTE PUPPY

Bijgewerkt op: 5 mei

E-BOOK – UW EERSTE PUPPY de beste hondengids voor € 9,95

E- Book – Uw eerste puppy is geschreven door Yvonne van der Meer van Hondentrainingen Nederland. Een begrip in de hondenwereld! Yvonne van der Meer is een professionele hondentrainer en gedragsdeskundige. Zij heeft al meer dan 20 jaar hondenervaring met het trainen van honden en pups. Ook is zij gespecialiseerd in kinderen die angst hebben voor honden. Of kinderen die het autisme spectrum stoornis hebben, bij wie de hond als maatje ingezet kan worden.


Daarnaast biedt de hondenschool Hondentrainingen Yvonne van der Meer ook een online hondencursus aan zodat u zelf met uw hond of pup aan de slag kunt gaan. Bij de online hondentraining kunt u de hond zelf trainen, in uw eigen tempo. In de film worden de oefeningen zo duidelijk uitgelegd dat het een geweldig hulpmiddel is. Zeker als u zelf erg druk bent en niet in staat om naar een hondenschool te gaan. Het E-book puppy is een prachtige handleiding als u voor het eerst een pup of hond aan gaat schaffen. Het staat vol met boordevolle tips en adviezen bij de opvoeding van u pup/hond. Bijvoorbeeld wat uw kunt doen om uw puppy zindelijk te krijgen, of wat u kunt doen als de pup bijt.


Ook bevat het e-book tips over hoe er achter te komen of degene bij wie je de hond wil kopen een broodfokker is. Of wat u kunt doen als u hond opspringt. Waar je op moet letten bij het aanschaffen van de hond.
Boek
E-BOOK – UW EERSTE PUPPY


WAT KOMT ER IN VOOR?


100 pagina’s vol met informatie voor uw eerste pup met onder andere deze items:

  • Alles wat u kan verwachten bij aanschaf van een pup.

  • Waar moet ik opletten als ik een pup ga kopen

  • Wat is een broodfokker

  • Hoe ga ik met mijn pup om de eerste nacht?

  • Hoe leer ik een bench training aan?

  • Hoe krijg ik mijn pup zindelijk?

Alles maar dan ook alles waar u tegen aan kunt lopen is op een liefdevolle manier eenvoudig en toch leerzaam omschreven.


Wij hopen dat u veel plezier van dit E-book puppy mag beleven en mochten er vragen zijn dan staat Hondentrainingen voor u klaar.

2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page