• Yvonne van der MeerEigenaresse van Hondentrainingen
  • Hondenschool Yvonne van der Meer
  • Gediplomeerd kynologisch instructrice
  • Gedragsbegeleiding voor honden

Mijn naam is Yvonne van der Meer, eigenaresse van Hondentrainingen. Ik ben gediplomeerd Kynologische Instructrice en Gedragsbegeleiding voor honden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volg ik regelmatig cursussen, workshops, congressen en lezingen.

Nu ook online hondentraining bij ons te koop

Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik met dieren wilde werken en daar mijn hart en passie lag. Na jaren gewerkt te hebben in een groot dierenpension besloot ik ook nog een HBO opleiding bij van Hall te volgen tot Kynologisch Instructeur en Gedragsbegeleiding voor honden. Hondentrainingen is de hondenschool van Yvonne van der Meer waar ik de trotse eigenaresse van ben. Hondentrainingen Yvonne van der Meer is een veelzijdig bedrijf waarbij je terecht kunt voor hondentraining, hondenopvoeding, probleemgedrag bij honden, hond en kind trainingen, kinderen die angstig zijn voor honden, Dog Dance, kinderfeestje met honden, leuke dingen doen met je hond, zoals hondenspelletjes, behendigheid, Fun cursussen met de hond, speuren met de hond. Voor de kleine rashonden bieden wij speciale chihuahua Hondentrainingen. Daarnaast verkoopt de hondenschool van Yvonne van der Meer ook Hondenvoeding zoals Dog Lovers Gold.

Met veel passie en liefde geef ik Yvonne van der Meer de diverse Hondentrainingen en cursussen aan hond en eigenaar. Iedere dag is het weer genieten om te zien hoe beiden plezier aan elkaar beleven.

Ook kunt u bij ons de opleiding hondentrainer in de praktijk volgen.
De opleiding hondentrainer praktijk is ontstaan door mijn 10 jaar ervaring als kynologisch instructeur of hondentrainer. Vanuit mijn eigen ervaringen heb ik gemerkt dat veel mensen interesse hebben in praktijkvoorbeelden en door het te doen en te zien je veel sneller de dingen oppakt. Onze opleiding hondentrainer praktijk is een praktijkgerichte opleiding waar iedereen aan kan deelnemen met of zonder vooropleiding. Het mooiste aan mijn werk als hondentrainer is dat ik het graag wil doorgeven en iedereen zoveel mogelijk mee wil geven over het gedrag van honden of puppy’s.

Gemiddeld trainen wij ongeveer 100 honden per week en zijn wij ook bekende om onze specialisme zoals kinderen met angst voor honden, kind en hond trainingen, het werken met kinderen met autisme en honden.

Heeft u interesse in onze opleiding hondentrainer praktijk of in andere specifieke honden specialisatie dan bent u bij Hondentrainingen op het juiste adres. Wij organiseren lezingen, workshops, cursussen en werken met diverse partijen samen. Iedereen is op zijn eigen specialisme gespecialiseerd.

Kenmerkend voor Hondentraining Yvonne van der Meer:

  • een positieve, hond- en mensvriendelijke benadering
  • diverse trainingen voor iedere pup, volwassen hond, ook  voor kleine hondenrassen
  • een groot aanbod aan diverse trainingen, sport en spel
  • onze trainingslocaties zijn binnen en verwarmd
  • het gebruik van veel verschillende methodieken waardoor de instructeur beschikt over een breed arsenaal van benaderingen
  • gespecialiseerd in kinderen en honden, gedrag honden en Privé hondentraining

Voor uw vragen kunt u ook een mail sturen naar